Lær kunsten å tiltrekke deg overflod  med «Loven om AMRA»

Lær kunsten å tiltrekke deg overflod med «Loven om AMRA»

Lær kunsten å tiltrekke deg overflod med «Loven om AMRA»

OBS! Dette kan endre livet ditt for alltid!

Lær mesterens metode

"Dette er den autentiske «loven om tiltrekning», med røtter som strekker seg tilbake til Mysterieskolene i det gamle Egypt.

Hva gjør "Loven om AMRA" unik blant de utallige kursene om manifestasjon?

Mens andre kurs ofte baserer seg på konvensjonelle fortellinger, dykker "Loven om AMRA" ned i eldgamle, hemmelige skrifter. Denne ekstraordinære læren har dype røtter i historien og følger stien til mystikere som Pythagoras og Plotinus, alle tilknyttet de gamle Mysterieskolene i Egypt. Gjennom tidene har Rosenkreuzerne og Kabbala båret videre denne hemmelige visdommen.

Den esoteriske kunnskapen i "Loven om AMRA" har ikke bare bestått tidens prøve, men har også blitt anvendt for å hjelpe mennesker i nød, styrke relasjoner, utvikle ferdigheter og tiltrekke materiell velstand. Dette er ikke bare et kurs, men en invitasjon til å utforske og anvende tidløs visdom for å skape en tilværelse skapt med overflod.

Når du aksepter lovens intensjon, kan du manifestere det livet du virkelig ønsker.

Drømmer du om økonomisk velstand og et liv med nok av alt du behøver? Ved å omfavne en sunn økonomisk forståelse og ta i bruk målrettet handling, legger du grunnlaget for en solid plattform som vil føre til økonomisk overflod. Utforsk loven om AMRA for å oppdage hvordan du kan tiltrekke deg velstand og legge grunnlaget for en fruktbar økonomisk framtid.

Når du streber etter best mulig helse og økt velvære, bærer du med deg kraften til å innlede og gjennomføre transformative forandringer i din livsstil. Ved å ta ansvar for dine valg og handlinger, kan du bevisst skape trivsel og god helse ved å aktivt anvende prinsippene bak loven om tiltrekning.

 

I jakten etter personlig suksess besitter du styrken til å skape framgang. Ved å investere i målrettet innsats, anvende prinsippene bak loven om tiltrekning og dyrke en positiv tankegang, legger du grunnlaget for å realisere dine ambisjoner og oppnå ønsket suksess i din karriere.

 

Hvis du lengter etter å finne en partner eller å skape dype vennskap, kan universet respondere på disse ønskene på en forbløffende måte. Gjennom å utstråle kjærlighet, åpenhet og positiv energi, åpner du døren for å tiltrekke de rette menneskene og bygge meningsfulle forhold som beriker ditt liv. Når du praktiserer loven om tiltrekning, vil du oppleve at den du ønsker å dele livet med, kommer inn i din verden på en magisk måte.


Ønsker du å forbedre livskvaliteten din og unngå utbrenthet og stress? Da kan du ta i bruk loven om AMRA for å øke energinivået ditt og skape en dypere følelse av trivsel, lykke og mening i livet.

 

Øvelser


I kurset finner du en rekke spesialiserte øvelser som spiller en avgjørende rolle i å mestre kunsten å koble deg på den kosmiske kraften. Disse inkluderer metoder som meditasjon, visualisering, ritualer og andre teknikker, nøye utformet for å gi deg en dypere forståelse av hvordan "Loven om AMRA" fungerer. Gjennom aktiv deltakelse i disse øvelsene vil du ikke bare tilegne deg teoretisk kunnskap, men også innlemme visdommen direkte i ditt daglige liv. Dette muliggjør en praktisk erfaring og anvendelse av dine lærdommer.

 

Kurset består av tre deler, tilgjengelig som e-studiehefter.

Å fordype seg i esoterisk visdom gjennom lesing av disse e-heftene og praktisering av tilhørende øvelser, utgjør en ekstremt effektiv læringsmetode. Kurset leveres som tre separate e-studiehefter, tilrettelagt for en dypere forståelse av "Loven om AMRA". Dette fleksible formatet gir deg friheten til å utforske materialet i ditt eget tempo, tilpasset din unike forståelse og interesse. Gjennom lesing og deltakelse i tilhørende øvelser kan du reflektere over dine egne tanker og følelser, og oppnå personlig vekst og forståelse. Du kan velge å bestille hele kurset samlet, -slik de fleste foretrekker, eller hver del individuelt dersom det passer best for deg.

 

Facebook-gruppen “Inside-the-Circle”

Når du registrerer deg for kurset, gir vi deg også tilgang til vår eksklusive Facebook-gruppe, "Inside-the-Circle". Dette er en ressurs kun for de som har fullført hele kurset. Her kan du dele dine erfaringer, delta i diskusjoner om relevante temaer og få støtte, råd og veiledning fra fellesskapet.

 

I kurset «Loven om AMRA» vil du lære:

 

  • Å erkjenne din makt og bli en mektig medskaper med naturlovene.

  • Å endre frekvensene i dine følelser for å tiltrekke deg overflod.

  • Å skape din virkelighet gjennom tanker, handling og manifestasjon.

  • Å oppnå kvantebevissthet gjennom unike øvelser.

  • Å bruke den mektige kjærlighetskraften.

  • Å unngå å tiltrekke seg «mangler», og i stedet tiltrekke seg overflod.

 

Veivalget er lett

Nå er tiden inne til å gripe sjansen og ta det første steget mot overflod og suksess! Bestill kurset nå og begynn din reise umiddelbart. Kurset sendes øyeblikkelig til din e-postadresse, slik at du kan starte dine studier med en gang!

 

Tilbake til bloggen